Open Bedrijvendag Ruurlo geeft bezoekers kijkje in de keuken


RUURLO – De Open Bedrijvendag keert zaterdag na vier jaar terug in de gemeente Berkelland. De belangenvereniging Bedrijventerreinen Ruurlo geeft dit jaar bij meer dan vijftig bedrijven een kijkje in de keuken. “Wij organiseren deze dag omdat wij bedrijven de mogelijkheid willen geven om de deuren te openen voor het publiek”, aldus medeorganisator Geert Cornelissen. “Het aanbod van bedrijven is erg divers.” Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij onder andere ICT-, beveiligings- en autobedrijven. Naast de bedrijfsbezoeken geven de brandweer en de politie demonstraties. Zo kan het publiek, door een opstelling van drugs-ingrediënten, leren hoe je een drugslab kan herkennen.

De Open Bedrijvendag is niet exclusief bedoeld voor de nieuwsgierige burger, ook mensen die interesse hebben in een baan bij een van de bedrijven zijn op deze dag aan het goede adres. “We hebben behoefte aan nieuwe medewerkers. Mensen die op zoek zijn naar werk zijn van harte welkom”, vertelt Cornelissen.

Entertainment
Met een tal van activiteiten hoopt Cornelissen de Open Bedrijvendag in Neede, waar in 2019 zo’n vijfduizend bezoekers op afkwamen, te overtreffen. “Wij hebben voor entertainment gezorgd om mensen naar Ruurlo te lokken”, vertelt de medeorganisator. “Denk aan een reuzenrad van 22 meter hoog, springkussens en een popcornkraam.”

Foto: Open Bedrijvendag
Door REGIO8

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven