Pasen in Eibergen op 8 april


EIBERGEN – Vorig jaar gingen bijna 300 kinderen samen met de paashaas op zoek naar meer dan 1500 eieren op de Maat. Een groot succes voor de eerste editie! Eieren zoeken hoort toch bij Ei -bergen?? 

Dit jaar wordt het nog een leukere paasmiddag en wel op zaterdag 8 April.

Paaslunch
De paashazen ontvangen jong en oud vanaf 11:30 op de Brink voor een gezellige paaslunch. Lange rijen met tafels, in goed gezelschap. Genieten van broodjes, zoet en hartig beleg, een sapje, natuurlijk hoort een gekookt ei er ook bij! En nog meer lekkers. Met daarbij onbeperkt koffie, thee en ranja. 
Er is van alles te doen voor de kinderen. Zo kan je je laten schminken als paashaasje, en daarna je hazensprongen oefenen in de springkussens. Ben je even uitgesprongen dan kan je even uitrusten en rondjes draaien in de mooie draaimolen. Ook kan iedereen helpen aan het kleuren van de grootste paaskleurplaat van Nederland.

Zoeken
Buikjes vol en uitgesprongen en gedraaid? Dan gaan we samen met de paashazen op de Maat eieren zoeken. De kleine kinderen t/m 5 jaar zoeken rustig binnen de hekken van het mooie Openluchttheater, en de oudere kinderen (t/m 12 jaar) gaan opzoek op de oude Maat. Na afloop levert iedereen de gevonden eieren in en heeft ieder kind prijs. Nog even op de foto met de paashaas? Dat kan natuurlijk ook! De verwachting is dat het eieren zoeken rond 14:30-15:00 klaar zal zijn. De springkussens en de draaimolen staan nog tot 16:00 op de Brink.

Ondernemers
Deze vrolijke paasmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door vele ondernemers in Eibergen. Zij doneren prijsjes, bloemen, materiaal of een deel van de lunch. En Estinea heeft prachtige decoraties gemaakt. En ook de hulp van vele vrijwilligers is natuurlijk enorm gewaardeerd, zonder vrijwilligers geen evenement! 

Deelname kost €2,50 pp (voor jong en oud). En kaartjes zijn te koop bij Eeks, Toeristisch informatiepunt en King Casino’s. Let op contant betalen! Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Op is op.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven