Programmeren met Scratch! bij BIEBlab

BERKELLAND – Op woensdag 5 april2023 (Ruurlo) en woensdag 12 april (Borculo), om 15.00 uur, kun je in het BIEBlab leren programmeren met het programma Scratch!Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of in de bibliotheken en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.


Scratch!
In Scratch kun je stap-voor-stap zelf programmeren. Je kunt bijvoorbeeld een game maken, of een bewegend stripverhaal, of een muziekclip. Je leert in deze workshop over de verschillende functies in Scratch en gaat daarmee zelf experimenteren. Wat programmeer jij?

Samenwerking Bibliotheek en ‘Culturije’
Twee keer per maand worden er in Ruurlo,Borculo/Eibergen en Lichtenvoorde activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek veran

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven