Verhuizing Expositie 1 Eik & 14 Kunstenaars

BERKELLAND – Borculose Beeldhouwer en Vormgever Dolf Bierhuizen die op persoonlijk initiatief maar liefst veertien Berkellandse Kunstenaars heeft verzameld om aan dit bijzondere “houtproject” mee te werken.

Ieder met zijn eigen discipline zoals beeldhouwen, hout draaien, keramiek, recycle kunst, combi pyrografie, abstracte technieken, houtbewerkers, combi bronsgieten, boomkunst carving, combi metaalbewerken, keramagiek en beeldende kunst.
Op 17 februari 2022 is er aan ’t Rijkenbarg in Ruurlo een Zomereik van 20 meter met een omtrek van 3.60 m beschikbaar gesteld door de gemeente Berkelland en aldaar tussen twee stormen door omgezaagd.

Uitgezocht
De deelnemende kunstenaars hebben een gedeelte van de eik uitgezocht en hebben vorig jaar keihard gewerkt om hun kunstwerk op tijd klaar te hebben .
De expositie 1 Eik & 14 Kunstenaars gaat het Gemeentehuis van Berkelland waar wij met veel plezier 3 maanden hebben gestaan verlaten.
v.a. 1 April tot 29 Juni 2023 gaan we naar Eibergen en gaan we exposeren in het Boerderijtje nabij de Mallumse molen beschikbaar gesteld door de Stichting Eibergse Molens. Het adres is Mallumse Molenweg 114 7152 AV Eibergen. Daar zijn wij bij toerbeurt geopend op Donderdag Zaterdag en Zondag van 11.00 tot 17.00 uur dus kunstenaars zijn er altijd aanwezig. Wij zijn blij met deze mooie locatie vlakbij de Kruidenhof en het Muldershuis en een prachtige start voor fiets en wandelroutes.
Noteer alvast in uw agenda 18 Mei Hemelvaartsdag dan zijn de meeste kunstenaars aanwezig voor een demonstratiedag .

v.a. 30 Juni tot 29 September staat de expositie in Natuurpark Kronenkamp in Neede.
v.a. 29 September tot 29 december staan de Kunstwerken bij het VVV in Ruurlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven