Wie krijgt een lintje tijdens de lintjesregen in 2024?

BERKELLAND – Ken jij een Berkellander die een lintje verdient? Iemand die als vrijwilliger al vele jaren actief is? Neem voor een Koninklijke of gemeentelijke onderscheiding contact op met de gemeente Berkelland. Maureen Arentsen en Caroline Geverink vertellen je graag welke informatie voor een aanvraag nodig is. Neem contact op via 0545 250 250.

Een aanvraag voor een Koninklijke onderscheiding voor de Lintjesregen 2024 moet uiterlijk 1 juni 2023 bij de gemeente zijn. Wil je een aanvraag indienen voor een ander moment? Dan ontvangt de gemeente de aanvraag graag minimaal 6 maanden van tevoren. Een uitreiking bij een afscheid of jubileum is alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk. Het traject duurt lang. Verschillende instanties toetsen de aanvraag en brengen een advies uit. Dit is vooral van toepassing bij aanvragen voor een Koninklijke Onderscheiding.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven