Workshop ‘Planten en dieren herkennen met een app’


BERKELLAND – Op dinsdag 11 april (Ruurlo) en donderdag 13 april (Eibergen) wordt er in beide bibliotheken uitleg gegeven over apps, waarmee je planten en dieren kunt herkennen. Deze workshop begint op beide dagen om 14.00 uur. Deelnemen is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Dat kan in de bibliotheken, maar ook via www.oostachterhoek.nl/digitheek.

Planten- en dierenapps
Herken je dit? Wandelend zie je een prachtig bloemetje, maar je hebt geen idee wat het is? Of een vrolijk fluitend vogeltje, waarvan je de naam niet kent? Tijdens de Digitheek-workshop krijg je uitleg over apps waarmee je flora en fauna kunt herkennen, zelfs tijdens je wandeling. Denk eraan om je smartphone of tablet mee te nemen naar de workshop.

Digitheek
In de Digitheek worden korte workshops gegeven, over diverse digitale onderwerpen. Van uitleg over wandelapps, tot zoeken in digitale foto-archieven, van uitleg over handige biebapps tot het maken van fotoboeken. Meer informatie: www.oostachterhoek.nl/digitheek..

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven