Aftrap Oldstars tennis Tennisvereniging Ruurlo


RUURLO – Tennisvereniging Ruurlo wil haar sportaanbod verbreden en heeft daarom gekozen voor het Oldstars-project van Nationaal Ouderen Fonds (NOF) om meer ouderen aan het bewegen te krijgen. Ze worden daarbij ondersteund door de Sport Federatie Berkelland en het lokale sportakkoord ‘Heel Berkelland Beweegt’. Dit project bestaat uit een aftrap-bijeenkomst die op 4 april heeft plaatsgevonden met 15 enthousiaste deelnemers. Vanaf nu is er een wekelijks sportaanbod, elke dinsdagmiddag van 14.00-15.30 uur, iedereen die een keer wil proberen of kijken is van harte welkom.

Methode
De trainer maakt gebruik van het Athletics Skills Model (ASM). Deze methode maakt gebruik van heel veel verschillende bewegingsvormen waardoor de deelnemers breed en veelzijdig worden opgeleid en minder last hebben van overbelasting en uitval. Het is niet alleen maar nuttig, maar vooral ook erg leuk. Elke training op dinsdagmiddag wordt afgesloten met een gezamenlijk samen zijn met koffie en thee in de kantine of op het terras. Heeft u ook interesse om mee te doen of eerst eens te kijken? Kom gerust langs en train een aantal keren gratis mee, leenrackets zijn aanwezig. Zowel deelnemers die geen ervaring hebben met tennis als mensen die in het verleden wel hebben getennist zijn van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerrie Wijnbergen via [email protected]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Aftrap Oldstars tennis Tennisvereniging Ruurlo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven