Burgemeester Van Oostrum gaat Evan en Bram uit zwaaien

GEESTEREN – Bijna is het zover… Dan gaan Evan Hilhorst en Bram ten Dolle beginnen aan hun Road to Antwerpen. Op vrijdag 28 april pakken ze de fiets en vertrekken dan vanuit Geesteren naar Antwerpen om 217 km te fietsen voor het goede doel. Fietsen tegen kanker, voor het leven. Zo luidt het motto van KWF.

Uitzwaaien
Op donderdag 27 april om 18.30 uur worden Evan en Bram uitgezwaaid. Burgemeester Joost van Oostrum zal ook bij het uitzwaaimoment aanwezig zijn. Will je ook bij dit mooie moment aanwezig zijn om Evan en Bram sportief aan te moedigen? Kom dan op 27 april a.s. naar sportpark De Brouwer aan de Dennendijk in Geesteren gld. Daar vinden ook de sportieve Koningsdag activiteiten plaats.

Voor meer info klik je op deze link. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven