Geen DEO – Wolfersveen maandag, wel veel activiteiten op Sportpark Dijkhoek


BORCULO – Op Tweede Paasdag organiseert DEO een gezellige dag op Sportpark Dijkhoek. Helaas gaat de wedstrijd tussen DEO 1 en Wolfersveen 1 niet door, in verband met een sterfgeval bij Wolfersveen. Daarom is het programma enigszins aangepast. DEO 1 gaat om 12 uur trainen. Door het uitvallen van de wedstrijd van DEO 1 blijven er nog 3 wedstrijden over DEO 3 – EGVV 3 om 9:30 uur, DEO 2 HMC’17 2 om 11 uur en hoofdwedstrijd wordt nu DEO VR1 – Grol VR2 om 13:00 uur

 

Loterij
Een keer niet traditioneel naar de meubelboulevard op Tweede Paasdag? Kom dan op paasmaandag gezellig naar sportpark Dijkhoek want er is voor elk wat wils! Een arsenaal aan thuiswedstrijden van 9:30 uur tot 14:45 uur, een loterij verzorgd door de DEO dames jubileumcommissie met tal van prijzen, een springkussen voor de allerkleinsten en zoals het er nu uitziet een stralende zon op je gezicht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven