Geslaagde voorspeelavond jeugd Amicitia Rietmolen

RIETMOLEN – Op vrijdag 31 maart heeft de jeugd van zich laten horen tijdens de voorspeelavond in het muziekgebouw van Amicitia. Vele belangstellenden kwamen luisteren naar de vorderingen van de kinderen die deelnemen aan de oriëntatielessen, het samenspeelgroepje en het jeugdensemble.

Programma
Het was een prachtige muzikale avond met een gevarieerd programma. Door het enthousiaste samenspel van de jeugd was de uitnodiging aan het publiek om hun klap- en roffelskills in te zetten niet aan dovemansoren gericht.

Het jeugdensemble liet op zondag 2 april nogmaals horen dat ze heel wat in hun mars hebben. Ze verzorgden de muzikale omlijsting van de Palmpasenviering in de kerk. Tot slot ging het korps van Amicitia voor in de traditionele palmpasenoptocht.  De kinderen konden er geen genoeg van krijgen. Er ontstond spontaan een tweede optocht toen het korps afmarcheerde richting muziekgebouw.

Wie ook zin heeft in een tweede ronde of dit muzikale weekend heeft gemist kan vast het volgende concert in de agenda noteren. “Amicitia toert vedan” op zondag 11 juni.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven