Afsluitingen Koppeldijk en Burgemeester Bloemersstraat van 5 juni tot 1 augustus


BORCULO – Binnenkort vinden er riolerings- en asfalteringswerkzaamheden plaats in Borculo. Daarvoor is het nodig tussen 5 juni en 1 augustus de kruising Koppeldijk – Burgemeester Bloemersstraat af te sluiten voor alle verkeer. In de 3e week van juli is de hele Burgemeester Bloemersstraat afgesloten.

Kruising Koppeldijk – Burgemeester Bloemersstraat
Vanaf maandag 5 juni tot uiterlijk 1 augustus is de kruising Burgemeester Bloemersstraat – Koppeldijk afgesloten voor alle verkeer. Doorgaand verkeer inclusief de buslijn 23 Borculo – Doetinchem v.v. wordt omgeleid via de Rondweg N315.

Asfalteren gehele Burgemeester Bloemersstraat
In de derde week van juli wordt de hele Burgemeester Bloemersstraat van een nieuwe asfaltdeklaag voorzien. De weg is in die week ook voor aanwonenden afgesloten. Aanwonenden worden hierover binnenkort rechtstreeks door de aannemer geïnformeerd.

Verkeershinder
Er ontstaat verkeershinder bij dit werk, het streven is om die hinder zoveel mogelijk te beperken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven