Anny Becks en Els Bokkers trotse winnaars van de bridgecompetitie van Trefpunt/de Berg

NEEDE – Anny Becks en Els Bokkers zijn de winnaars van de maandagavond bridgecompetitie 2022-2023. Zij hebben een score van gemiddeld 57,65 % behaald.

Maandag
Bij Trefpunt/de Berg aan de Bergstraat 63a in Neede wordt iedere maandagavond in competitieverband gebridged. Op vrijdagmiddag wordt er recreatief gebridged en ligt het accent op ongedwongenheid, ideaal voor de beginnende bridger. De vrijdagmiddag- en maandagavondbridge zijn afgesloten met een gezellige einddrive.

Actief
Bridgen vormt een uitdaging voor de geest. Het is een fantastische manier om actief te blijven en met veel mensen een hobby te delen. Het sociale aspect is hierbij heel belangrijk. Het nieuwe seizoen begint op maandag 4 september 19.30-22.30 uur en vrijdag 8 september 13.30-16.30 uur. Heeft u zin om te bridgen of een keer op proef mee te doen neem dan contact op met Rikie Kerperien ,telefoon 0545 292561 of via de mail [email protected]
U bent van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven