Café Tijink gaat nieuwe terras openen tijdens Hemelvaartsdag

EIBERGEN – Op zoek naar een gezellige Hemelvaartsdag activiteit? Kom dan op 18 mei gezellig naar Tijink voor de officiële opening van het nieuwe terras.

Vernieuwd
“Afgelopen tijd hebben we de nodige aanpassingen verricht om er een mooi sfeervol terras van te maken. Al deze inspanningen hebben een mooi resultaat opgeleverd dat we graag samen met jullie willen vieren op 18 mei”. Laat kastelein Mesut Mis weten. 

Deze dag staat in het teken van een aantal leuke activiteiten op ons nieuwe terras:

15.00 uur – Tijinks Wiekentkwis
Haal die encyclopedie maar tevoorschijn en zorg dat je hersenen opgeladen zijn. De winnaars winnen de dagprijs. Ook wordt er een lootje getrokken onder de deelnemende teams waarbij je kans maakt dat niet alleen je drankjes betaald worden, maar ook de overheerlijke BBQ door Tijink.

17.00 uur – BBQ
Vanaf 17:00 uur kan je genieten van onze BBQ. Het is de perfecte manier om een gezellige middag af te sluiten met vrienden of familie.

In de avond – Optreden van Fleetwood Max
En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog live muziek Fleetwood Max. Fleetwood Max is een Fleetwood Mac tribute band. Ongetwijfeld zullen de iconische hits als Go your own way, Dreams, Rhiannon, Landslide en ga zo maar door ten gehore gebracht worden. “En vergeet niet onze bierkaart, cocktailkaart en borrel/lunchkaart te bekijken! Onze cocktailmachine zal ook aanwezig zijn om je te voorzien van de lekkerste drankjes. Dus kom gezellig naar Tijink!”. Besluit Mesut. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven