Eerste lot Zonnebloemafdeling Neede naar burgemeester Van Oostrum

NEEDE/BORCULO – Joost van Oostrum, burgemeester van Berkelland heeft het eerste lot van de Zonnebloemloterij 2023 in ontvangst genomen, overhandigd door bestuursleden van de Zonnebloemafdeling Neede. Vanaf 22 mei tot 8 juni worden er in Neede en Noordijk Zonnebloemloten verkocht. In deze periode gaan de vrijwilligers weer op pad om huis aan huis loten te verkopen.

Bezoek
Donderdag 11 mei was een delegatie van de Zonnebloem-afdeling Neede op bezoek bij Van Oostrum, in het gemeentehuis. Als inwoner van Noordijk werd de burgemeester namens de afdeling het eerste lot overhandigd door voorzitter Vincent Elferink en penningmeester Ine Wilbrink. Dit als startsein voor de verkoop van de loten.

Opbrengst
Door de opbrengst van de loten (elk lot kost 3 euro, waarvan 2,25 euro naar de plaatselijke afdeling gaat) is de afdeling in staat diverse activiteiten te organiseren voor haar deelnemers. Activiteiten zoals een feestmiddag, een kerstmiddag, pannenkoek eten of tal van kleinschalige activiteiten. Dit jaar bestaat de prijzenpot uit geldprijzen (van 15 tot 15.000 euro) maar ook uit diverse andere mooie prijzen. Voor meer informatie over de loterij kijk op www.zonnebloem.nl/loterij. Hier kan men ook online loten kopen voor de afdeling Neede evenals op de website www.zonnebloem.nl/neede. Dit kan tot en met 25 september, waarna op 9 oktober de trekking plaatsvindt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven