Milan Schreijer wint eerste jeugdviswedstrijd

NEEDE – De eerste viswedstrijd van dit jaar voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim is gehouden aan de Hofmaatvijver (linkerkant bij de bruggetjes) in Neede.

Vrijdag 12 mei was de opkomst was zéér matig, want er deden helaas maar vier vissers mee. De weersomstandigheden waren tijdens de viswedstrijd perfect en de vangst was ook goed. Iedereen wist meerdere vissen te vangen en in totaal werden er 59 gevangen, waarvan maar vier ‘maatse’. Milan Schreijer uit Diepenheim won deze wedstrijd ruimschoots met 145 centimeter. Op de tweede plaats eindigde Sem Schreurs, ook uit Diepenheim met 73 cm en de derde plaats ging naar Sem Rouwenhorst uit Goor met 70 centimeter en de vierde plek was voor Tijn Rouwenhorst uit Goor met 55 centimeter.

De volgende wedstrijd (tweede) wordt gehouden op vrijdag 9 juni aan de Schipbeek (rechts richting camping de Kiefte) in Diepenheim. Voor iedereen die mee wil vissen, de groep vertrekt vanaf de parkeerplaats van Zalencentrum Beltman in Diepenheim stipt om 18.15 uur richting visstek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven