N18: weekendafsluiting tussen Groenlo en Enschede tussen 9 en 12 juni

BERKELLAND – Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de N18 tussen Groenlo en Enschede. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 9 juni tot maandag 12 juni. De N18 is in die periode op verschillende momenten en op verschillende plaatsen afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 30 minuten.

“We voeren onderhoud uit aan en verbeteren het wegdek door verjongingsmiddelen op het asfalt aan te brengen. Hiermee verlengen we de levensduur van het wegdek en is er minder vaak groot onderhoud nodig”. Laat Rijkswaterstaat weten. 

Afsluiting N18
De N18 is afgesloten:
– van vrijdag 9 juni 20.00 uur tot zaterdag 10 juni 06.00 zijn beide hoofdrijbanen op de N18 van Enschede tot Neede afgesloten.
– van vrijdag 9 juni 21.00 uur tot zaterdag 10 juni 06.00 zijn beide hoofdrijbanen op de N18 van Neede naar Groenlo en van Groenlo naar Enschede afgesloten.
– van zaterdag 10 juni 20.00 tot maandag 12 juni 06.00 uur is de N18 in beide richtingen volledig dicht tussen Groenlo tot Enschede.

Omleidingsroutes
Borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Tussen Neede en Haaksbergen is er een alternatieve omleidingsroute voor vrachtverkeer. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven