Neede-Noord verrast oud-trainer William Krabbenborg met bezoekje na prachtig kampioenschap met Grol

NEEDE – Drie jaar geleden verliet succestrainer William Krabbenborg na een kampioenschap (na al een eerder kampioenschap en promotie jaren daarvoor) en een onderbroken coronaseizoen Sportclub Neede om aan het werk te gaan bij de club waar hij als speler groot was geworden: SV Grol. Het leek erop dat William er destijds nog een jaar bij Sportclub aan zou plakken, maar toen Grol op de deur klopte was dat natuurlijk de once-in-a-lifetime-kans die hij niet af kon slaan. Overigens was er niemand bij Sportclub Neede die hem deze kans niet gunde, in tegendeel.

Zo blijkt ook jaren later. Na een eerste afgebroken coronaseizoen, stond Grol in het tweede seizoen op het randje van promotie naar de 1e klasse, maar liep het dat net mis. In de allerlaatste wedstrijd van William als hoofdtrainer van ‘zijn’ Grol voltrok zich een droomscenario. SV Grol werd in een rechtstreeks duel om de titel tegen DVC’26, voor het oog van ruim 3000 toeschouwers, kampioen van de 2e klasse H!

Reden voor Supportersvereniging Neede-Noord om William een bezoekje te brengen en hem (en natuurlijk ook Grol) van harte te feliciteren met deze fantastische prestatie. “Wij zullen al jouw mooie jaren bij Sportclub Neede nooit vergeten en we weten zeker dat dat andersom ook zeker geldt. Soms een beetje uit het oog, maar zéker niet uit het hart!. Bij deze een ere-saluut vanuit het Needse. Geniet samen met je staf, spelers, supporters en natuurlijk de hele vereniging nog even van het prachtige kampioenschap en alvast veel succes bij FC Trias volgend seizoen”. Zo staat te lezen op de Facebookpagina van Neede-Noord. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven