Uitslagen amateurvoetbal: Ruurlo blijft in derde klasse GSV’63 neemt afscheid van Mark Reinders met zege

BERKELLAND – De aller laatste competitiewedstrijden van het seizoen 2022/2023 stonden voor vandaag op het programma. Ruurlo won in eigenhuis met 3-0 van directe concurrent Saasveldia. Door de zege spelen de Ruurloërs volgend seizoen ook in de derde klasse. GSV’63 nam vandaag naar drie seizoenen afscheid van trainer Mark Reinders met een zege. Reinders verkast naar v.v. Reünie. Volgende week start de nacompetitie, daar zal GSV’63 overigens niet aan deelnemen. “Na de winterstop was het te wisselvallig, dat heeft ons een plek in de nacompetitie gekost”. Zegt Reinders. Hieronder de uitslagen van vandaag:

Vijfde klasse B:
SVBV – DEO 1-1 (foto)
Haarlo – ZZC 0-2 (ZZC kampioen)
GSV’63 – De Hoven 4-2
Ratti/Socii – Bredevoort 4-1
HMC’17 – Wolfersveen 1-0
Halle – Lochuizen 4-3

Derde klasse A:
Avanti W. – WVV’34 3-1
Ruurlo- Saasveldia 3-0
Vasse – Vogido 3-0
TVO – RSC 1-1 (RSC kampioen) 
Luctor er Emergo – MVV’29 3-4
DSVD – Fleringen 3-0
Barbaros – FC Trias 2-3

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven