Jaarlijkse boerderijenfietstocht in Neede


NEEDE – LTO Noord afd. Achterhoek Noord- Oost, Vrouwen van Nu Neede, Novia Noordijk en Perspectief Rietmolen organiseren de jaarlijkse boerderijenfietstocht op woensdag 26 juli 2023. De start is tussen 9.30 en 13.00 uur, bij de Hollandsche Molen aan de Diepenheimseweg 21 te Neede. Er is parkeergelegenheid naast Café Restaurant De Olde Mölle. Onderweg is er de gebruikelijke koffiestop, een pannenkoekenstop en een extra stop.

Landbouw
Al fietsende door het mooie Achterhoeks coulisselandschap is er bij de diverse bedrijven is heel veel te zien en beleven met betrekking tot de landbouw. Men kan vrij rond kijken bij de bedrijven en er worden activiteiten en demonstraties gehouden. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,= per persoon. Hiervoor ontvangt men een routebeschrijving met informatie over de te bezoeken adressen en een consumptiebon voor koffie/thee of frisdrank en krentenwegge. Kinderen t/m 12 kunnen gratis deelnemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven