Johan Hondorp 6×6 toernooi bij EGVV in Gelselaar


GELSELAAR – Zaterdag 1 juli is er weer een Johan Hondorp 6×6 toernooi bij EGVV in Gelselaar. “Dit jaar zal het Johan Hondorp 6×6 toernooi dus in juli plaatsvinden”. Laat de organisatie weten, daar waar eerdere jaren veelal voor de maanden mei of juni werd gekozen. “Dit betekent geheid dat het weer prachtig voetbalweer wordt. We zullen wederom op iets minder dan een half veld gaan spelen. Kleinere veldjes betekenen meer balcontacten. En meer balcontacten betekent meer voetbalplezier!”.

Opgeven
Het toernooi zal net als andere jaren rond 17 uur starten en de prijsuitreiking zal rond 22 uur plaatsvinden. Via deze pagina kun je een team opgeven! Uiteraard is er na de afloop nog groot feest bij de kantine!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven