Muziekvereniging Crescendo Neede heeft het druk

NEEDE – Zaterdag 1 juli klinkt er zowel ’s middags als ’s avonds muziek in het dorp. Op het plein voor de (voormalige) school aan de Julianastraat 12 spelen we ’s middags en ’s avonds.

’s Middags vanaf 15.30 uur spelen de muzikanten de muzikale (jeugd) voorstelling WIEGER WIL WEG over Wieger die op vakantie gaat. Een voorstelling van een uurtje met een verhaal over Wieger die op vakantie gaat dat wordt verteld met muziek en liedjes. Het leerlingen orkest speelt deze voorstelling samen met het orkest. Er wordt al druk geoefend. Kom 1 juli (samen met je ouders) kijken en probeer na de voorstelling of muziek maken iets voor jou is.

En ’s avonds vanaf 19.30 geeft het orkest een concert met “SUMMERVIBES”. De zomer is inmiddels in volle gang en het orkest van Crescendo wil u graag in vakantiestemming brengen met een zomers concert met heerlijke Latijns Amerikaanse muziek. Met een drankje en misschien zelfs een dansje maken ze er samen een feestje van. Kom kijken, luisteren en misschien wel dansen op zaterdag 1 juli vanaf 19.30 uur op het plein voor “Het Assink” aan de Julianastraat.

Bij slecht weer of een hittegolf  kunnen de muzikanten zowel in de middag als in de avond uitwijken naar binnen in de Van Gellicumzaal. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven