Nog kaarten beschikbaar voor optreden Davina Michelle in Eibergen

EIBERGEN – Volgens kenners heeft ze een ‘gouden stem’. Vrijdag staat ze voor het voetlicht in het Openluchttheater Eibergen: Davina Michelle. Eén dag later is het de beurt aan één van de beste tributebands van Bruce Springsteen: The Legend of Springsteen.
Grote vis
Met Davina Michelle heeft het Eibergse theater een grote vis weten te strikken. De uit Rotterdam afkomstige zangeres is momenteel de ‘rising star’ van ons land. Ooit begon ze met een cover van P!nk. Nadat de Amerikaanse zangeres zelf enthousiast reageerde ging het snel met Davina Michelle en mocht ze in het voorprogramma van haar grote voorbeeld optreden. Haar nummer ‘Duurt te lang’ stond liefst 27 weken lang op nummer één van de vaderlandse hitlijsten.

De stem van zanger Michael Lawrence is bijna identiek aan die van Bruce Springsteen. Met zijn Engelse tributeband ‘The Legend of Springsteen’ zal hij een dag later in hetzelfde theater menig hart sneller doen kloppen bij de echte fans. De band is bekend in heel Europa en de leden traden individueel al op met grootheden als Joe Cocker, Journey, Bonnie Tyler en Ringo Starr. Vele grote hits zullen gespeeld worden, zoals ‘Born in the USA’, ‘Dancing in the Dark’, ‘Glory Days’ en ‘Born to Run’.

Toegangskaarten
Voor het optreden van Davina Michelle is nog een beperkt aantal toegangskaarten verkrijgbaar. De kosten in de voorverkoop bedragen € 36,00 euro en aan de kassa € 38,50 euro. De toegangsprijzen voor The Legend of Springsteen zijn € 22,50 euro (voorverkoop) en € 25,00 euro (kassa). Op beide avonden gaat het theater om 19.30 uur open.

Voor meer informatie zie: www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven