Wereldfeest op SBO Diekmaat en Da Vinci Berkelland


NEEDE – Het jubileumfeest op SBO Diekmaat en Da Vinci Berkelland is op vrijdag 2 juni op grootse wijze gevierd. SBO Diekmaat viert deze maand haar 50 jarig jubileum en Da Vinci Berkelland bestaat 12,5 jaar! Om dit met de leerlingen te vieren is hulp in geroepen van de Klankenkaravaan. Er zijn verschillende workshops gehouden waarbij de continenten Azië, Zuid Amerika, Australië en Afrika centraal staan. Er is een muzikaal verhaal ontstaan met zang, muziek o.a. didgeridoos, een sambaband, swingende Afrikaanse ritmes met djembes, andere Afrikaanse trommels en percussie.

In de ochtend is er door de leerlingen druk geoefend, geschminkt en zijn er maskers gemaakt. Tussendoor konden de leerlingen even smullen bij de poffertjeskraam op het schoolplein. ’s Middags was het tijd om de voorstelling te presenteren aan ouders/ verzorgers en alle leerkrachten. Iedereen kon volop genieten van een kleurrijke, wervelende show!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven