Beachvolleybal en Tropical Night bij Café de Ruif


NEEDE – Vrijdag 11 augustus aanstaande is Café De Ruif in Neede de gehele dag in tropische sferen. “Traditiegetrouw trappen wij dan – in en voor Café De Ruif op het terras en de Borculoseweg – de Needse feestweek af!”. Zegt uitbater Bernard Vreemann.

Zoals elk jaar is er eerst vanaf 17.00 uur het beachvolleybaltoernooi in samenwerking met Volleybalvereniging Elite/Dynamo Neede. Er wordt gespeeld in drie klassen:

Prestatie Heren 3×3 (5 teams)
Prestatie Dames 3×3 (5 teams)
Recreatie mix (16 teams)

Opgave kan telefonisch of via WhatsApp bij Jorn Huijsman (06 – 13 72 13 21). De kosten bedragen een tientje per team. Vergeet bij opgave niet je teamnaam te vermelden! De bar is deze middag geopend vanaf 14.00 uur. Van 20.00 uur tot 01.00 uur is de Tropical Night met wederom een fantastische liveband! De gehele namiddag en avond zal aan elkaar gedraaid worden door huis DJ Bram Konings. “Zet 11 augustus dus vetgedrukt in je agenda dan maken we er samen weer een onvergetelijke middag en avond van!”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven