Beauty Obsession in Neede is dé plek waar 40 jaar ervaring van vakspecialisten samenkomt

L
NEEDE – Waar Beauty Obsession al ver buiten Neede een begrip is als het gaat om Nagelstyling of PMU (permanente make-up), is het nu voor dames én heren ook mogelijk om je haar bij Beauty Obsession te laten stylen, knippen, verven föhnen en wassen, of te verlengen door allround hairstylist Tamara van Keulen.

Door Stefanie Kruizinga

Gebundelde krachten en talenten
Kim Thijsen (founder Beauty Obsession) heeft 20 jaar ervaring met o.a. nagelstyling, Tamara van Keulen heeft 20 jaar ervaring in het kappersvak als o.a. allround hairstylist en kleurspecialist.
De dames hebben hun krachten en talenten gebundeld zodat ze vrouwen de complete beauty ervaring kunnen bieden. Maar wie denkt dat beauty Obsession alleen voor vrouwen is, heeft het mis, mannen zijn ook meer dan welkom voor een knipbeurt of een zonsessie onder de luxe Ergoline zonnebank. De samenwerking met Van Keulen is een samenwerking die Thijsen niet zomaar met iedereen durfde aan te gaan. ‘We kennen elkaar ruim 20 jaar, we weten wat we aan elkaar hebben, we zijn straight to the point en hebben veel raakvlakken,’ vertelt Thijsen, ‘ik vertrouw haar en daarnaast zijn we beiden zeer gepassioneerd als het gaat over ons vakgebied. We vinden dezelfde zaken zoals het bieden van kwaliteit, service en professionaliteit erg belangrijk. Door onze passie te combineren kunnen we iedereen een top combinatie aan bieden onder één dak,’ aldus de beide dames.

Wie is Tamara van Keulen?
De ambitieuze moeder van een tweeling; Mik & Scott zit, zoals eerder gezegd, al ruim 20 jaar in het kappersvak en verstaat haar vak als geen ander. Op 15-jarige leeftijd begon Tamara als zaterdag hulp bij Ami Kappers in Neede en is vervolgens de kappersopleiding in Doetinchem gaan volgen. Ruim 20 jaar later, waarvan de laatste 5 jaar ze 2 vestigingen in Nijverdal met 12 man personeel heeft gerund, vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging, daarnaast was het een wens om dichter bij haar kinderen te zijn. ‘Het kappersvak is mijn lust en mijn leven. Nu heb ik het beste van beide werelden. Ik kan opnieuw ondernemen, ik doe wat ik het liefste doe én ben dicht bij mijn kinderen,’ vertelt van Keulen.

Hand Tied Weaves
Tamara kan naast knippen en kleuren mensen ook gelukkig maken met exclusieve ‘hand tied weaves’ zodat iedereen die het wil, binnen no-time prachtige lange lokken kan krijgen. ‘Ik ben lang op zoek geweest naar het beste en natuurlijkste haar’, vertelt ze. ‘De hand tied weaves worden zo geplaatst waardoor het bijna onmogelijk is om echt van nep te onderscheiden, de weaves zijn niet zichtbaar en oogt het super natuurlijk. Deze techniek beschadig het eigen haar niet, en is daarom in mijn ogen de perfecte combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid.’ Ze kijkt trots rond, ‘ik hebben 27 verschillende soorten kleuren handgeweven weaves, zodat ik bij iedereen een perfecte match kan realiseren!’

Succes formule
Beauty Obsession zit ongeveer acht maanden op de nieuwe locatie (Prins Bernhardstraat 2a te Neede) en de inrichting is helemaal af. Wanneer je de salon binnenstapt waan je je in een heerlijk knusse, warme en professionele salon. De inrichting is sfeervol en de uitstalling van de prachtige producten creëren een gretig – “dat-wil-ik-hebben”- gevoel. Daarnaast is Beauty Obsession het officiële verkooppunt van de heerlijke parfumlijn van Yodeyma. Deze geuren zijn geïnspireerd door de meest prestigieuze merken die op de markt zijn. Geuren voor zowel de vrouw als de man. Beide professionals zijn up-to-date als het gaat om de laatste trends in hun vakgebied. Regelmatig worden er trainingen, cursussen en masterclasses gevolgd om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Contact
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer zien van het werk van Tamara en/of Kim? Neem dan een kijkje op hun socials. Klik op volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en leuke acties:

Instagram: Beauty_Obsession_ Neede

Facebook: Beauty Obsession

Wil je een afspraak inplannen of heb je vragen
Bel of WhatsApp naar Tamara van Keulen: 06 536 88 432 of Kim Thijsen 0622871453

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven