Feestelijke opening overkapping bij De Bloesem in Neede

NEEDE – “Wat een prachtige morgen bij De Bloesem”. Zegt Bas de Wit namens Het Glazenhuis Neede. Op zaterdag 8 juli was de feestelijke, officiële opening van de overkapping die gerealiseerd kon worden door de opbrengst van het Glazen Huis Neede. Aan één van de bewoners de eer om het lintje door te knippen. “Een mooi en best emotioneel moment; voor deze mensen hebben we het gedaan. Wat hebben we met z’n allen een fantastische tijd gehad: van de voorbereidingen tot o.a. dit prachtige eindresultaat. Dank aan íedereen die, op wat voor manier dan ook, geholpen heeft! Voor Neede, door Neede, in Neede. Wat zijn we trots op iedereen: dit hebben we toch maar mooi gefikst met z’n allen!”.

Onderscheiden
De leden van het Glazen Huis zijn ook nog eervol ‘onderscheiden’ met een speciaal speldje. Het vergeet-me-nietje dat symbool staat voor de Alzheimer Stichting. “We zijn dankbaar dat we dit hebben kunnen doen. We wensen de bewoners van De Bloesem heel veel fijne uurtjes onder de overkapping (die geplaatst is door Van Rooijen tuinen m.b.v. leerlingen van MaxX Onderwijs) maar ook met de prachtige verrijdbare windschermen/bloembakken en de verhoogde moestuin. Binnenkort volgt er nieuws over ons tweede goede doel: het Buurtkastje Wij Neede!”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven