Finale 54ste editie Zomeravondvoetbal op donderdagavond 13 juli in Eibergen


EIBERGEN – Jarenlang was het een begrip in de regio het “Zomeravondvoetbal” bij FC Eibergen en Sportclub Haarlo. De laatste editie stamde echter alweer uit 2019. Daarna is er corona en kon het toernooi 3 jaar lang niet worden georganiseerd. De organisatie heeft de handschoen dit jaar weer opgepakt en dit jaar weer een toernooi georganiseerd. Onder mooie omstandigheden lekker door voetballen terwijl de competitie stil ligt, de editie van 2023 betreft de 54e keer (in 1964 voor de 1e keer) dat dit toernooi wordt georganiseerd.

Finale
Komende donderdag 13 juli 2023 staan op de velden van FC Eibergen de finales van het 54ste zomeravond voetbaltoernooi op het programma. Om 19.30 uur wordt er afgetrapt voor de finale 2023 tussen de teams van de Nathalzen Borculo/Haarlo en café Rotering Rekken. En spelen Wansink Eibergen en Haarlo United om de 3e en 4e plaats.

Wisselbeker
De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 22.00 uur in de kantine van FC Eibergen. Behalve de wisselbeker voor de winnaar is er de Gerrit Bussink sportiviteitsprijs (zonder fair Play is er geen bal aan!) voor het team dat volgens de beoordeling van de scheidsrechters het beste gescoord heeft op de volgende 4 criteria: sportief gedrag (normaal doen), accepteren beslissingen van de scheidsrechter, invulling rol van de grensrechter (eerlijk en correct) en gedrag aanvoerder.

Publiek is deze avond van harte welkom!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven