Klezmer-, Balkan- en zigeunermuziek door Trio C Tot De Derde in Ruurlo


RUURLO– Op zaterdagavond 29 juli a.s. organiseert de KunstKring in samenwerking met Pannenkoekboerderij De Heikamp een vrolijk, luchtig zomeravondconcert aan de Hengeloseweg 2 te Ruurlo. De muziek begint om 20.15 uur. Na een onderbreking van enkele jaren door de Corona pandemie organiseert KunstKring Ruurlo weer een vrolijk zomeravondconcert. Dit jaar wordt het gehouden op de veranda van pannenkoekboerderij De Heikamp, bij velen bekend als sfeervolle accommodatie in de Ruurlose bossen.

De drie musici van Trio C Tot De Derde spelen klezmer muziek in de puurste zin van het woord: joodse feestmuziek! Je wordt er heel vrolijk van ! Maar ook in de breedste zin, want het is een stijl die veel ruimte biedt voor muzikale uitstapjes naar aangrenzende genres als Balkan- en gipsy muziek, jazz en klassieke muziek. Het streven van de drie musici is daarbij: geen imitatie, maar integratie van alle muziekgenres die op hun pad komen. Ze spelen composities van Oost-Europees georiënteerde klassieke componisten. En werken van Béla Bartók en Zoltán Kodály worden afgewisseld met eigenzinnige vertolkingen van traditionele melodieën uit het Klezmer- en Balkan Repertoire.

De Heikamp biedt door zijn grote terrein en de vele bijgebouwen een unieke gelegenheid voor een sprookjesachtig zomeravondconcert. En ook als het weer niet mee zou zitten, zijn er oplossingen voorhanden zodat het publiek volop kan genieten. En niet alleen van de muziek.
Speciaal voor deze avond heeft de Heikamp een BBQ buffet – voorafgaande aan het concert – in de aanbieding inclusief ticket. Of een borrelplank (zonder ticket) voor tijdens het concert. Voor beide is het raadzaam om tijdig via de website van de Heikamp te reserveren.
Losse tickets à € 15,00 zijn te koop via de site van de KunstKring en aan de kassa bij de Heikamp. Alles is aanwezig voor een geweldige avond.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Klezmer-, Balkan- en zigeunermuziek door Trio C Tot De Derde in Ruurlo”

  1. Annita Looman

    Hallo dan. Heerlijke muziek met ook noggis een bbq. vooraf. Kga gelijk reserveren voor 2 personen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven