BBB Berkelland wil verbod op “piemelknuffels” in Berkelland


BERKELLAND – William Geerdink en Bouke Winters van BBB Berkelland hebben zich afgelopen weekend mateloos geërgerd op de kermis in Neede. De ergernis van beide raadsleden uit Neede heeft nu geleid tot schriftelijke vragen aan het college van B & W. De BBB’ers storen zich enorm aan de “piemelknuffels” die op de kermis te winnen waren. “Wij willen aandacht vragen voor de bijzondere gebeurtenis, namelijk het uitdelen van prijzen in de vorm van knuffel piemels”. Zo staat te lezen in het document wat door de BBB Berkelland naar het college is gestuurd. “Op de kermis in Neede was bij meerdere (kinder)activiteiten een piemel knuffel te winnen. (Kleine) kinderen die gaan bij het winnen van deze knuffel dus met een piemel knuffel knuffelen. Dit is toch niet normaal? We moeten niet normaal gaan maken wat niet normaal is. Het lijk ons heel erg goed om hier op de strepen te gaan staan”.

Aanpassing in APV
De BBB Berkelland vindt een aanpassing in de APV daarom op zijn plaats. Omdat de feesten in o.a. Borculo en Ruurlo al voor de deur staan is het niet mogelijk om voortijdig de APV aan te passen. Daarom doet BBB Berkelland een beroep op het Berkellandse college. Winters en Geerdink vragen het college wat zij vinden van de piemel knuffels en het feit dat kinderen hiermee gaan knuffelen. Tevens wil de BBB Berkelland weten op welke manier het in Berkelland verboden kan worden om deze knuffels aan te bieden aan kinderen. Verder willen Winters en Geerdink weten hoe het college er tegenaan kijkt dat er op kermissen erotische producten als prijzen gewonnen kunnen worden. Tevens vragen de heren “Hoe gaat het college van B&W ervoor zorgen dat bij de komende feesten in Borculo, Ruurlo en Eibergen deze erotische producten geweest worden bij attracties”.

Landelijke BoerBurgerBeweging distantieert zich 
Erik Stegink, landelijk voorzitter van de BoerBurgerBeweging, heeft aangegeven dat zijn partij afstand neemt van de vragen die door de lokale partij zijn gesteld. Lees zijn verhaal via deze link. 

Deel dit artikel:

17 gedachten over “BBB Berkelland wil verbod op “piemelknuffels” in Berkelland”

 1. Waarom verbieden . Het is een karikatuur van een piemel . Ik heb er namelijk nog nooit een met oogjes gezien . Het heeft helemaal niets met pedofiele te maken die gedachten hebben deze 2 bbb’ers erbij , dus vraag ik mij of waarom ? Misschien trauma opgelopen ? Gaan ze dan ook de dildo’s bij de action of verbieden of producten bij sexshops ? Sommige mensen slaan echt helemaal door

 2. Hou op schei uit .maak je ergens druk over.wat een preuts gedoe. Dat duurt een week liggen ze in de prullenbak.

 3. Christel Sipkema

  En wat doen jullie tegen de lentekriebels op de basisscholen ? Zou dit beter laten voor wat het is , het merendeel van de mensen vind de piemelknuffels op de kermis geweldig en men heeft zelf de keus er 1 uit te kiezen .

 4. Waar gaat dit dan weer over overal zijn die dingen te vinden op kermissen en Berkelland wil hier een verbod op leggen slaat nergens op

 5. Je moet wel een hele rijke fantasie hebben om hier een piemel in te herkennen!!!!
  Zijn er geen andere zaken om je druk over te maken.?

 6. Joop van Delden

  Ik begrijp deze actie wel, maar het is slechts symptoombestrijding van een oversekste maatschappij. Dat dergelijke dingen überhaupt bestaan……

 7. Laat iedereen zich beseffen dat er wereldwijd iedere dag kinderen op gruwelijke wijze worden misbruikt! Door deze knuffels op de kermis te promoten wordt geprobeerd om het voor kinderen normaal te maken en ja het levert ook weer veel geld op! Kinderen zijn makkelijke slachtoffers. Dit moeten we voorkomen. Deze knuffels horen mijns inziens niet op een kermis thuis. Er zijn genoeg andere gelegenheden voor volwassenen om hiermee bezig te zijn. Ik laat iedereen in zijn of haar waarde, maar kinderen moeten altijd en overal beschermd worden tegen dit soort praktijken. Kinderen zijn onze toekomst!

 8. Waar gaat het over!
  Kinderen denken niet zover..
  Laat het kind toch blij zijn met hun prijs.
  Het zijn de zogenaamde volwassenen met een verwrongen geest die een probleem creëren.

 9. Moraal ridders
  Al dat gepamper en zogenaamd beschermen
  Waar zijn de kloten van de ouders zij durven niets meer te zeggen.
  Gewoondoen

 10. Nouw Nouw maak je een beetje druk over de P-knuffels 🤣🤣 zorg voor een betere berijkbaarheid voor medeburgers met een lichamelijke beperking zo als op het kermisterrein, fatsoenlijke vlakke bruggen in borculo die ook te nemen voor medeburgers met een lichamelijke beperking met een hulpmiddel. Zorg dat medeburgers met eenlichamelijke beperking met een hulpmiddel niet vereenzamen.

 11. Wat een rare prijs……ik geef de BBBers groot gelijk. Het is voor grotere kinderen ook vreemd om te zien dat kleinere kinderen of broertjes of zusjes hier mee knuffelen. Je zou ook mensen met rare gedachtes aan het fantaseren kunnen zetten. Het is niet te vergelijken met een volwassene die zelf een seksspeeltje koopt of wint. Of een grapje mee uithaalt.

 12. Laten ze zich met wat anders bezighouden. Stelletje moraalridders. Schreewen doe je maar op een ander podium.

 13. verbaast me niks van berkelland, ze verbieden ook bingo.s die al jaren bestaan…zielig volk die niks anders te doen hebben dan dit soort van dingen bedenken..

 14. Niet Normaal Maken, Wat Niet Normaal Is..

  Ga gerust een stapje verder met dit bedoelde verbod. Doe het meteen maar goed.

  De seksualisering van (kleine) kinderen, jeugd, de (jong) volwassenen. Het loopt de spuigaten uit.

  Zeer zorgelijk toch.
  Dit soort zaken noemen ze nu knuffels.
  Hoever laten WIJ ze gaan?
  🚨Zijn het straks “Vagina knuffels”?

  En niet alleen verbod op dit soort knuffels. Straks zie je een hele verzameling seksueel getinte zaken ..
  die we maar normaal moeten gaan vinden.

  In Scandinavië zag ik een speeltuin .. met seks getinte toestellen. Kleine kinderen komen van de GLIJBAAN?
  🚨Nee ze gleden uit een vagina. Dat is toch gestoord.. en daar MOETEN we ons over uitspreken..

  LET OP: Straks zijn het geen piemel knuffels..
  maar 🚨🚨🚨 piemel water-ijsjes..

  Ga je die dan fijnstampen en dan pas oplepelen?
  Zie jij jouw kleine meisje of knulletje al met zo’n piemel-ijsje? .. vul zelf maar in ..

  Wanneer Zeg Jij NEE?

  De Maatschappij.. Dat Ben Jij.. Dat Ben Ik..

  NEE ..dit soort uitwassen, gekkigheid ..
  NEE daar Gaan Wij Niet In Mee ..
  Het Is Genoeg

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven