Landelijk BoerBurgerBeweging(BBB) distantieert zich van uitspraken BBB Berkelland

BERKELLAND – De landelijk BoerBurgerBeweging (BBB) heeft zich vrijdagavond bij monde van voorzitter Erik Stegink (foto) gedistantieerd van de uitspraken die de BBB Berkelland heeft gedaan. De lokale partij kwam vrijdag in het nieuws door dat zij schriftelijke vragen over “knuffelpiemels” hadden gesteld aan het college van B&W Berkelland.

Niets met lokale partij 
“Ik ben deze vrijdag plat gebeld”. Zegt Stegink tegen de redactie van Nieuws uit Berkelland. “De naam BBB Berkelland doet vermoeden dat zij gelinkt zijn aan de landelijke partij, maar ik wil benadrukken dat dit niet zo is. Er is ook geen sprake van een bondgenootschap. BBB Berkelland is een op zich zelf staande lokale partij”. Zo verzekerd de voorzitter. “Wij nemen dan ook afstand van de vragen die lokaal zijn gesteld”.

 

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Landelijk BoerBurgerBeweging(BBB) distantieert zich van uitspraken BBB Berkelland”

  1. Zoveel opgeklopte meningen en dus zoveel opgeklopte tegenstellingen ook in de plaatselijke politiek. Met Den Haag als het ultieme voorbeeld is dit geen nieuws.

  2. Jammer dat mijn reactie wordt verwijderd. Er staat een spelfout in die mij opvalt. ‘Zo verzekerd de voorzitter’, hierin moet verzekert met een t geschreven worden.

  3. “De naam BBB Berkelland doet vermoeden dat zij gelinkt zijn aan de landelijke partij, maar ik wil benadrukken dat dit niet zo is.

    Hmmm dus er zijn dus kiezers bij de verkiezingen op het verkeerde been gezet dus pleegt de BBB Berkelland kiezersbedrog

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven