Geniet van de laatste weken Zomertoer Berkelland


BERKELLAND – Ook de laatste weken zijn er nog superleuke sportieve en creatieve activiteiten voor de jeugd van Berkelland. Op 15 augustus is er een Sportieve & Creatieve Instuif in Eibergen met Natasja Hoekstra en Sport Federatie Berkelland. En natuurlijk kun je weer lekker bewegen met bijvoorbeeld jachtseizoen, buskruit, verstoppertje, waterspelen, tikspelen of een heus voetbaltoernooi in Borculo en Rekken via de Zomersport apps van Sport Federatie Berkelland. Daarnaast hebben ook verenigingen en stichtingen nog leuke activiteiten gepland, zoals een rondleiding bij Natuurpark Kronenkamp in Neede op woensdag of vrijdag, keramiek bij Kruidenhof te Mallum op 13 augustus en de jaarlijkse kinderdag van Stichting Promotie Borculo op 19 augustus.

Kom jij ook? Meld je aan!
Blijf kijken op BerkellandActief.nl voor alle activiteiten van de Zomertoer en klik door naar jouw woonplaats (of een van de andere plaatsen van Berkelland) en meld je aan. Sporten kun je via de Sportapp van Sport Federatie Berkelland. Meld je aan voor de app van jouw woonplaats (of alle plaatsen) via BerkellandActief.nl en je wordt vanzelf op de hoogte gehouden wanneer er gesport wordt. Veel plezier!
Op de Facebookpagina Sjors Sportief en Creatief Berkelland vind je het laatste nieuws en eventuele wijzigingen.

Veel te doen in de zomer
Ga ook eens langs bij de VVV en TIP locaties. Zij hebben leuke wandel- en fietsroutes of speurtochten om ook in augustus nog van een actieve vakantie te genieten. Ook hebben zij informatie over de diverse zomerfeesten in Berkelland. Vanaf 15 augustus bijvoorbeeld de SEN-feesten met Jam-markt in Neede en vanaf 7 augustus de Reurlse Zommerdagen in Ruurlo. In Eibergen is er koopjesmarkt en kinderrommelmarkt op 19 augustus. Kortom nog genoeg te beleven voor/met kinderen ook in augustus!

Aanbod voor jongeren
Ook de locaties van Jimmy’s Berkelland in Neede, Eibergen en Borculo zijn de hele vakantie open. Daarnaast gaan we op 9 augustus kanoën over de Berkel en op 16 augustus lasergamen. Deze activiteiten zijn voor alle 11+ jongeren uit de gemeente Berkelland.
Ga naar Facebookpagina Jimmy’s Berkelland voor de laatste informatie en aanmelding. Of naar Jimmy’s Berkelland op www.berkellandwijzer.nl en www.wijzijnjimmys.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven