Overleden persoon aangetroffen in de Berkel

GEESTEREN – Woensdagmiddag even na 12.30 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt naar de Stuwweg in Geesteren. Bij een stuw in de Berkel zijn persoonlijke spullen gevonden die wellicht leiden naar een vermist persoon. Zo laat men weten. Volgens de brandweer zou er sinds vannacht een persoon als vermist zijn opgegeven en kunnen de spullen mogelijk naar deze persoon leiden. De stuw wordt nu omhoog gezet zodat een  aanwezig duikteam kan gaan zoeken.

Update 14.02: Er is op de plek aan de Stuwweg niets gevonden. De hulpdiensten zijn met hoge snelheid vertrokken naar een andere plek aan de Wengersteeg. Daar is mogelijk wel iets gevonden.

Update: Er is een overleden persoon aangetroffen. De politie doet onderzoek, maar gaat niet uit van een misdrijf

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven