Jaarlijkse Bolchrysantenactie georganiseerd door RGV in Ruurlo


RUURLO – De Ruurlose Gymnastiekvereniging (RGV) kondigt vol enthousiasme de jaarlijkse Bolchrysantenactie aan, die dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 26 augustus. Op deze dag zullen jeugdleden van RGV langs de deuren gaan om prachtige bolchrysanten te verkopen.

Aantrekkelijke prijs
Tijdens de Bolchrysantenactie biedt RGV prachtige bolchrysanten aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een enkele bolchrysant kost €6,50. Voor degenen die nog meer kleur in hun leven willen brengen, is er een speciale aanbieding: twee bolchrysanten voor €11,00.
Om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken, accepteert RGV zowel contante betalingen als digitale betalingen via een scanbare QR-code.

Geen plant
Wilt u geen plant, maar wel de RGV helpen? Doe dan een vrije gift, alle beetjes helpen! De opbrengst van de verkoop zal worden gebruikt om de activiteiten van de gymnastiekvereniging verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Jaarlijkse Bolchrysantenactie georganiseerd door RGV in Ruurlo”

  1. Waarom gaan jullie niet eind september langs de deuren met de bolcrysanten,voor mij het gevoel dat de herfst al begint.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven