Spelletjes, sporten en andere activiteiten op Kinderdag in Borculo


BORCULO – De Kinderdag is er weer in Borculo, op zaterdag 19 augustus. Verenigingen uit Borculo organiseren allerlei activiteiten in het park bij het gemeentehuis en de Marktstraat. Deelname hiervoor is gratis en de Kinderdag vindt plaats van 13.00 tot 16.30 uur. Het is handig om zwemkleding mee te nemen.

De Kinderdag is een initiatief van Stichting Promotie Borculo (SPB) in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De dag staat in het teken van verschillende spelletjes en activiteiten. Kinderen kunnen er diverse sporten uitproberen waaronder suppen op de Berkel en paardrijden op een kunstpaard. Daarnaast is er gratis ranja en kunnen ze zich laten schminken. De jeugdige deelnemers krijgen bij elke activiteit waar ze aan meedoen een stempel. Met een volle stempelkaart ontvangen ze een medaille en een goodiebag.

De volgende verenigingen/organisaties zijn van de partij: Speeltuinvereniging De Koppel, Spelotheek Okidoki, GV Borchlo (gymnastiekvereniging), Volharding (twirlen), VV Deo (voetbalvereniging), Gemini (volleybal), Scouting, BC Babo (badminton), Brandweer (verzorgt verschillende activiteiten/spelletjes), Uno (voetbal), Visclub, KV Olympia (korfbal), Diabolo (schietvereniging). Daarnaast is Ultimate Adventures aanwezig met de Vulkano (opblaasbaan) en supjes. Ook staan de Animal Riding paarden weer klaar om een rondje op te rijden.

De Kinderdag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Fonds 2013, Lions Lochem/Borculo, Stichting Fonds voormalig Mortuarium Borculo en de gemeente Berkelland. Daarnaast leveren veel lokale ondernemers een leuke bijdrage voor de goodiebag.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Spelletjes, sporten en andere activiteiten op Kinderdag in Borculo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven