Asfaltwerkzaamheden aan Temminksweg Rietmolen van 25 september t/m 13 oktober

RIETMOLEN – Aan de Temminkweg in Rietmolen, op het gedeelte tussen de gemeentegrens met Haaksbergen en de St. Isidorushoeveweg worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Hiervoor wordt de weg van 25 september tot en met 13 oktober afgesloten voor het doorgaande verkeer. In deze periode wordt het doorgaande verkeer omgeleid.

Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enig ongemak veroorzaken. “Wij vragen begrip hiervoor”. Zegt opdrachtgever de gemeente Berkelland “Wij streven ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken en de weg zo snel mogelijk weer berijdbaar te hebben”.

Voor vragen en/of opmerkingen kan contact opgenomen worden met de toezichthouder van gemeente Berkelland, de heer W. Bouwmeester via 0545 250 250.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven