Bekervoetbal: Reünie treft Drienerlo, FC Eibergen naar de reserves van FC Winterswijk


BERKELLAND – De loting voor de districtsbeker heeft plaats gevonden. Na de poulefase zijn er nog twee Berkellandse voetbalcubs over in de strijd om de beker. Reünie is in de eerste ronde van de knock-out fase gekoppeld aan Drienerlo uit Enschede. De studentenploeg komt uit in het zaterdagvoetbal en speelt in de 4de klasse D. De ploeg van trainer Mark Reinders zal de wedstrijd tegen Drienelo spelen op zaterdag 21 oktober om 17.00 uur op Sportpark De Wildbaan. Voor FC Eibergen kwam FC Winterswijk 2 uit de koker. De reserves van FC Winterswijk komt uit in de reserve hoofdklasse A. Het duel tussen FC Winterswijk en FC Eibergen wordt zondag 22 oktober gespeeld op Sportpark Jaspers in Winterswijk. De mannen van trainer Jeroen Kiepman zullen vroeg uit de veren moeten deze zondag. Er zal namelijk al om 10.30 uur worden afgetrapt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven