Bloemen schikken en kruiden proeven in Kruidenhof te Mallum

EIBERGEN – Het seizoen loopt ten einde, dat betekent in Kruidenhof te Mallum in Eibergen tijd om te oogsten. Op zondag 24 september kunnen kruiden en bloemen geproefd en gebruikt worden.

Workshop
Onder andere in een bloemschikworkshop, verzorgd door leden van Groei en Bloei Berkelland/Haaksbergen. Tussen 13.30 en 16.30 uur gaan zij driemaal een uur bloemschikken en ieder uur kunnen 10 personen meedoen. Deelname is gratis, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld. Opgave van tevoren is gewenst en kan via [email protected].
Vrijwilligers van de Kruidenhof verzorgen een kleine kruidentheeproeverij en laten de bezoekers proeven van versgemaakte kruidenboter Ook is er verkoop van diverse theeën, zalven, siropen en honing.
Bloemenboerderij De Scholte uit Geesteren is aanwezig met oogstproducten, zoals droogbloemen en ingemaakt fruit en groente. DJ Marjon Westerdiep zorgt op deze zondagmiddag op haar eigen wijze voor bijpassende sfeervolle muziek. De Kruidenhof is open van 13.00 tot 17.00 uur en de entree is tijdens het oogstfeest gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven