Doe mee met het koopstromenonderzoek in Oost-Nederland

BERKELLAND – Het koopstromenonderzoek is gestart in Oost-Nederland. Ook de gemeente Berkelland doet hier aan mee. Een willekeurig aantal huishoudens heeft hierover een brief ontvangen van I&O Research. Geen brief ontvangen, maar wil je wel graag meedoen? Je kunt de vragenlijst invullen via: www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaukaarten van €25,- verloot.

Boodschappen
Het koopstromenonderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen. Ook gaat het over hoe tevreden ze zijn over de verschillende winkelgebieden. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en de provincie bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen.

Kijk voor meer informatie op www.koopstromen.nl. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar [email protected].

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven