Driewielerfietstocht Berkelland

BERKELLAND – In de Nationale Sportweek op donderdag 21 september om 10.00 uur nodigen de beweegmakelaars van de Sport Federatie Berkelland iedereen met het liefst een driewielerfiets (andere fiets of handbike mag evt. ook) of uit om gratis mee te fietsen met de eerste driewielerfietstocht in Berkelland. “Als beweegmakelaars horen we geregeld dat mensen niet mee kunnen komen met de reguliere fietsgroepen en daarom willen bekijken of we een driewielerfietsgroep van de grond kunnen krijgen. We fietsen langzamer en minder ver dan de reguliere fietsgroepen. We starten vanaf de kantine van voetbalvereniging Reünie en willen 15-20 km fietsen indien mogelijk. Een kortere route nemen of extra rustplek inbouwen is mogelijk. In verband met de driewielers zoeken we bredere fietspaden uit”.

Vertrek
De inloop is vanaf 10.00 uur met gratis koffie en thee en rond 10.30 uur zal men vertrekken. “Als er tijd en behoefte is praten we na afloop na in de kantine van vv Reünie. We willen graag dat mensen zich aanmelden, zodat we weten waar we aan toe zijn. Voor meer informatie of opgave neem contact op met beweegmakelaar John Willemsen van de Sport Federatie Berkelland. Dat kan via 0545-476727 of [email protected]”.

Kijk voor alle sportieve en culturele activiteiten voor 55 plussers in de gemeente Berkelland op www.berkellandactief.nl

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Driewielerfietstocht Berkelland”

  1. Hoi. Wat een geweldig initiatief zeg.
    Onze zoon met een beperking heeft ook een driewiel tendem.
    Dus we weten hoe fijn het is dat ook deze groep mensen kunnen genieten van alles buiten om hen heen. De wind de kleuren de geluiden de koeien enz.
    Helaas kan onze zoon er die dag niet zijn.
    Wij wensen jullie een heel gezellige en mooie dag.
    Groetjes van uit Geesteren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven