Gemini dames starten volleybalseizoen met bekerwedstrijden

BORCULO – De oefencampagne zit er op, de voorbereiding is afgerond en vanaf nu gaat het om de punten, om winst of verlies. In sporthal ’t Timpke spelen de dames van Kerkemeijer Gemini hun eerste officiële wedstrijden van het seizoen 2023-2024 voor de beker.

Voorronde
Dames 2 krijgt woensdag 13 september in de voorronde van de Regiobeker bezoek van Fysio Engbersen Aastad 1 uit Almelo, dat in de reguliere competitie ook in de 1e klasse speelt. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Meteen een mooie uitdaging voor het nieuw samengesteld en sterk verjongde team van trainer Gerrit de Boer, die begint aan zijn 1e seizoen met dit team.

Driekamp
Dames 1 speelt zaterdag 16 september in de 1e ronde van de Nationale Beker een driekamp. Om 14.00 uur beginnen ze tegen Havoc 1 uit Haaksbergen. Dat team werd vorig seizoen kampioen in de promotieklas en debuteert dit seizoen in de 3e divisie. Omdat zij toen ook de Regiobeker hebben gewonnen, mogen zij nu ook voor de Nationale beker spelen. Om 18.00 uur spelen de Borculose dames tegen Dynamo Tubbergen 1 dat uitkomt in de 1e divisie, een divisie hoger dan de Gemini dames. Voor het jonge team van de nieuwe trainer, Tjarko Muis en enkele nieuwe speelsters, zal het een flinke uitdaging worden om de 2e ronde te bereiken. Wel is het een mooi moment om te zien hoe de teams er voor staan, een week voor de start van de competitie. De verwachting is, dat de sporthal aardig gevuld zal worden met veel supporters van de deelnemende teams. Om 16.00 uur beginnen Havoc en Dynamo aan hun wedstrijd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven