Informatiemiddag “Vitaal ouder worden en wonen in Berkelland”

BERKELLAND – Wonen in de Achterhoek is een ‘hot item’. “Wij beperken ons echter tot de gemeente Berkelland, want wat voor de Achterhoek geldt, geldt zeker voor Berkelland. De gemeente heeft in juni over dit onderwerp een bijeenkomst georganiseerd waar ook de Seniorenraad samen met de Welzijnsraad aan heeft deelgenomen”. Zegt de Seniorenraad Berkelland.

Vervolg
De Seniorenraad wil aan die bijeenkomst een vervolg geven door op 6 oktober 2023, de Dag van de Oudere, een thema-middag te organiseren met de titel “Vitaal ouder worden en wonen in Berkelland”. Aan de bijeenkomst zullen o.a. de gemeente Berkelland, ProWonen, de Sportfederatie, Berkellandactief, en Culturije een bijdrage leveren. Naast de presentaties die worden gegeven, zijn er ook stands waar informatie gehaald kan worden.

Middag
Deze thema-middag wordt gehouden bij HCR Prinsen in Haarlo. De inloop is van 14:00-14:30 en de middag zal om 16:30 worden afgesloten. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis en voor een consumptie wordt gezorgd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven