Jubilarissen bij belangencommissie Euphonia

EIBERGEN – In de vergadering van afgelopen woensdag werden zowel Erich Firing alsook Frans Graas gehuldigd voor het feit dat zij respectievelijk 25 jaar en 40 jaar lid zijn van de Belangencommissie van muziekvereniging Euphonia te Eibergen.

Actief
Beide heren waren in die jaren actief in verschillende commissies, zoals veilingen, pleinverkopen van tweedehands goederen en het ophalen van oud papier en oud ijzer. Beiden zijn nog steeds actief. Frans Graas is het oudste en tevens het langstzittende lid van de Belangencommissie. Zij ontvingen een bijbehorend cadeau en een insigne alsmede een bos bloemen.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven