Kaartverkoop PZF haarlo van start gegaan editie 2023

HAARLO – Boh Foi Toch, Millennium en de Kisjeskearls bij een nieuwe editie van PZF 2023. Op zaterdag 4 en zondag 5 november zal er weer een feesttent te vinden zijn in het meestal rustige Haarlo. Met verschillende bands heeft PZF dit jaar weer een programma voor jong (18+) en oud.

Zaterdag
Op de Zaterdag zullen de klanken van de Millennium Showband te horen zijn. Deze energieke band met vijf enthousiaste bandleden tovert ieder feest om tot een festijn.

Zondag
Zondags wordt het podium overgenomen door twee andere bands: de Kisjeskearls en Boh Foi Toch. Waar Boh Foi Toch net zoals in de megatent op de Zwarte Cross hun eigen populaire nummers spelen, zullen de Kisjeskearls muziek laten horen van hun helden, de legendarische boerenrockgroep Normaal.

Eten
Uiteraard wordt er ook gezorgd voor fatsoenlijk te eten. Daarom zal Slagerij Henk weer aanwezig om de buikjes te vullen met onder andere stamppot, spareribs en lekkere broodjes. Kaarten voor PZF kosten slechts €10,- per stuk. Ze kunnen online worden aangeschaft via de website van PZF: www.pzfhaarlo.nl

Datum: Zaterdag 4 november en zondag 5 november
Locatie: Holtmaatsdijk 11, Haarlo
Zaterdag 4 november: Millennium Showband
Zondag 5 november: Kisjeskearls en Boh Foi Toch
Kaartprijs: €10,- per kaart
Website: www.pzfhaarlo.nl

Foto pr

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven