Kerk in Gelselaar gaat deuren sluiten

GELSELAAR – De protestante gemeente “De Wijngaard” nodigt iedereen uit voor een open huis in de Gelselaar kerk op zaterdag 30 september 2023 van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Programma
Die dag is er een tentoonstelling van voorwerpen uit het verleden aangaande de kerk. Tevens is er een optreden van Herman Riethorst met zijn, voor deze gelegenheid zelf gemaakte, compositie “Het Leste leed”. Verder is er ruimte om samen herinneringen op te halen onder het genot van een kop koffie of thee.

Afscheid
Zondag 1 oktober 2023 om 14.30 uur neemt men afscheid van het kerkgebouw, en zal ze aan de eredienst worden onttrokken. “Aan het eind van de dienst dragen we verschillende elementen de kerk uit, en sluiten we de deur”. Laat De Wijngaard weten. Aansluitend is er koffiedrinken in het Dorpshoes Gelster.

Speciale dienst
Op zondag 29 oktober 2023 is er om 10.00 uur een speciale dienst in de Joriskerk te Borculo als nieuwe vierplek. Aansluitend koffiedrinken en open huis.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kerk in Gelselaar gaat deuren sluiten”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven