Kerkemeijer Gemini heeft er weer een erelid bij

BORCULO – In de op 12 september gehouden algemene ledenvergadering van volleybalvereniging Gemini, is Sietske van Eijkel Brouwer-Janszen benoemd tot erelid, het 14e erelid van de vereniging. Omdat zij onmogelijk bij deze vergadering aanwezig kon zijn, gingen voorzitter Wim Luimes en ledenadministrateur Bert-Jan Boerstoel bij Sietske op bezoek.

Toespraak
In zijn toespraak keek de voorzitter terug op haar 40 jarig lidmaatschap van Gemini, dat zij vorig seizoen beëindigde als kampioen met haar team Dames 6. Gedurende heel veel jaren heeft zij zich vrijwillig ingezet voor de vereniging. Zij was 2 jaar bestuurslid, 7 jaar commissielid als scheidsrechterscoördinator, (regio)scheidsrechter, scheidsrechtersbeoordelaar en begeleider, 11 jaar vertrouwenscontactpersoon en trainer/coach. Men kon altijd een beroep op haar doen, waarvoor heel veel dank. Voor de vereniging ook voldoende redenen om haar te benoemen tot erelid. Zij kreeg een oorkonde als aandenken en natuurlijk een prachtige bos bloemen, Van de huldiging werden foto’s en een video gemaakt, waarin was te zien dat zij heel erg verrast, maar ook ingenomen was met deze benoeming. Trots en dankbaar.

Video
In een zaal van hoofdsponsor Buitencentrum Kerkemeijer werd tijdens de vergadering de video vertoond, waarna er voor dit nieuwe erelid een luid applaus volgde van de aanwezige leden. Enerzijds als instemming met de benoeming, anderzijds als eerbetoon voor haar langjarige inzet voor de vereniging.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven