Kinderkleding- en speelgoedbeurs bij Speelotheek Okidoki

BORCULO – Op zaterdag 7 oktober houdt speelotheek Okidoki een kinderkleding- en speelgoedbeurs in wijkgebouw de Koppel in Borculo. (Kon. Julianastraat 37) 
De beurs is geopend van 10.00 tot 13.00 uur.

Duurzaam
De beurs is een mooie manier om op een duurzame manier om te gaan met kleding en speelgoed.  Wij bieden kinderkleding vanaf maat 50 t/m 176 en natuurlijk mooi en veel speelgoed. Dit is de ideale kans om voor een kleine prijs leuke dingen aan te schaffen voor de toch al dure decembermaand. Wordt u tijdens de beurs lid van de speelotheek, dan betaalt u een gereduceerd tarief voor het  lidmaatschap van 2023. Een mooie manier om eens uit te proberen of de speelotheek ook voor uw (klein)kinderen iets is! 

Kans
Heeft u thuis nog goed speelgoed liggen dat niet meer gebruikt wordt? Dit is de ideale kans om het speelgoed of kinderkleding te verkopen. U kunt tot aanstaande donderdag stickervellen kopen voor €1,- waarmee u 16 items kunt verkopen. Deze kunt u kopen via één van onze vrijwilligers:
Hekweg 7 in Geesteren
Irenestraat 38 Borculo
Voorwaarden
Kijk voor de voorwaarden op www.speelotheekokidoki.nl/beursEen groot deel van de opbrengst van de kinder- en kledingbeurs komt ten goede aan nieuw speelgoed voor de speelotheek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven