Kleding FC Eibergen komt goed terecht

EIBERGEN – Afgelopen jaren heeft FC Eibergen haar wedstrijdkleding bij alle jeugdteams al vervangen en nu zijn de seniorenteams aan de beurt. “Al onze spelende leden lopen er weer representatief bij, zo zijn we ook op dit moment aan het kijken wat we met de ‘oude’ kleding kunnen gaan doen!”. Laat de club op haar website weten. “De kleding is niet versleten en kan ook zeker nog een 2e kans krijgen. We willen zorgen dat dit niet op de afvalberg komt maar een circulaire invulling krijgt . Heb je een goed idee laat het de kledingcommissie van FC Eibergen weten!”.

Kenia
Zo is er al eens een tas meegegaan met een Eibergs gezin die een Keniaans voetbalteam blij heeft gemaakt. “Zo voetbalt een 4e klasser toch al een beetje op internationale grond. En zeg nou eens eerlijk zo’n blauw gestreept tenue staat toch iedereen!”. 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven