Projectkoor Haaksbergen met Berkellands tintje

REGIO – Projectkoor Haaksbergen begint aan de voorbereidingen van een Kerstconcert. Het Haaksbergse koor zoekt hiervoor de samenwerking op met muziekvereniging Excelsior en Popkoor SoSjaal uit Gelselaar. Samen verzorgen zij op zondag 17 december een kerstconcert in Gelselaar.

Het project o.l.v. Lotte Sieverink gaat van start op vrijdagavond 6 oktober met een open repetitie. Tijdens deze repetitie zijn belangstellenden welkom om te kijken of zij zich bij het project willen aansluiten. Het project is voor vrouwen die zin hebben om samen met anderen te zingen. Zangervaring en noten kunnen lezen zijn geen vereisten. Op dit moment zijn er al enkele deelneemsters uit Berkelland die zich hebben aangemeld voor het project.

De repetities zijn wekelijks op vrijdag van 19.45 tot 21.30 uur in basisschool de Kameleon in Haaksbergen. Enkele (gezamenlijke) repetities vinden plaats in Gelselaar. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Projectkoor Haaksbergen.

Aanmelden voor de open repetitie op 6 oktober is niet nodig.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven