Slimmer sporten bij Club The Chariot in Eibergen

EIBERGEN – Uniek en als eerste in de regio heeft Club The Chariot, aan de Nijverheidsstraat in Eibergen, een revolutionair en nieuw trainingsconcept. Maak kennis met de Fitness Hub die middels de Inbody370s een scan maakt van je lichaam, je gewicht en de verschillende massa’s. De Inbody370s onderscheidt vet-, spier- en vochtmassa. Deze staat in verbinding met de geïntegreerde Smart Flex, Smart Cardio en de Smart Strength met maar liefst twaalf krachttoestellen, die samen met je trainer persoonlijk voor je worden ingesteld. Deze sluiten naadloos aan bij de wensen, behoefte en belastbaarheid.

Bewegen is belangrijk
Dat weten we allemaal. Toch bewegen we steeds minder. Wist je bijvoorbeeld dat jouw spiermassa vanaf je dertigste al afneemt, en doordat we (te)veel zitten en minder bewegen slechts 5 tot 10% van onze totale beweeglijkheid gebruiken? Dat leidt vroeg of laat tot klachten. Met dit nieuwe concept ondervangen wij dit allemaal en wordt er naar de hele houding gekeken. Door te kijken naar de mobiliteit van de borst-, bil- en rugspieren, en deze op de juiste manier te trainen, nemen veel pijnklachten af. Denk aan nekpijn, rugpijn, kniepijn en schouderklachten.

Samen doelen stellen
Samen met je trainer wordt de eerste keer een scan gemaakt van je lichaam, doelen besproken en de toestellen voor jou persoonlijk ingesteld. Daarna kun je op ieder gewenst moment trainen, wanneer het jou uitkomt. Je scant immers je bandje bij het toestel dat in verbinding staat met het systeem en je kunt aan de slag.

17/7/365
Sporten volgens jouw agenda, dat wil Club The Chariot je bieden. Door 17 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar open te zijn, kun je sporten wanneer het jou uitkomt. Deze service wordt enorm gewaardeerd door de klanten, net als de mogelijkheid tot volgen van virtuele lessen. Dit naast de 43 live lessen die er per week volgens een rooster aangeboden worden.

Wil je op een efficiënte, verantwoorde en leuke manier werken aan een energieker en gezonder lichaam? Maak dan nu kennis met Boutique The Chariot en het Smart Fit concept. Jouw personal trainer staat voor je klaar. Kijk op www.thechariot.nl/boutique

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven