Spikker Bouw nodigt je uit om nieuwe pand te bewonderen

EIBERGEN – Sinds 1 augustus dit jaar is Spikker Bouw van de Kiefte 12 in Eibergen verhuisd naar haar nieuwe pand, 500 meter verderop, aan de Venneslatweg 24. Met deze nieuwe, grotere bedrijfsruimte zijn eigenaar Rob Spikker en zijn team klaar voor de toekomst.

Eigenlijk zat Rob Spikker nog prima op zijn plek met zijn bedrijfspand aan de Kiefte. Door wat plannen van zijn buurman destijds, en toch de behoefte aan een wat grotere werkplaats, zijn ze begonnen aan een geheel nieuw gebouw ietsjes verderop. De Prefab onderdelen die geproduceerd en gebruikt worden, kunnen nu binnenskamers zelf gemaakt worden. Spikker Bouw is met name gespecialiseerd in het wat luxere segment binnen de vrijstaande woningbouw. Hier heeft het bouwbedrijf de meeste ervaring en kennis. Al verrichten zij ook veel werkzaamheden aan de verbouwing van scholen en bijvoorbeeld ook badkamers.

Van Doetinchem tot Enschede
Rob Spikker staat sinds 2008 op eigen benen. Zeven jaar later besloot hij om met vast personeel in dienst te gaan werken, wat tot op heden is uitgegroeid tot een bedrijf met 31 man personeel. Het bedrijf heeft een goede reputatie in de regio, en wordt vaak door architecten ingehuurd bij nieuwbouwprojecten. “Wij werken van Doetinchem tot aan Enschede.” Zegt Rob. Zo af en toe hebben ze ook wat projecten buiten de regio, maar er is nog genoeg werk in de Achterhoek.

Actief in de bouw
Naast zijn eigen bouwbedrijf is Rob ook op andere manieren actief in de bouwsector. Hij is voorzitter van Bouwend Nederland, afdeling Achterhoek en zit hij bij de thematafel Woon- en Vastgoed van de 8RHK Ambassadeurs. Hier werkt hij samen met andere ambassadeurs om procedures en bouwprocessen in de Achterhoek te versnellen.

Een kijkje in de werkplaats
Met de Open Dag op zaterdag 23 september wil Rob graag zijn klanten, netwerk en vrienden een kijkje geven van wat ze gebouwd hebben. Middels een vrije inloop kun je een kijkje nemen in de werkplaats en staan enkele Prefab producten die ze maken uitgestald. Allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Je bent van harte welkom op de nieuwe locatie aan de Venneslatweg 24 in Eibergen van 13.30 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven